fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret på dit køb hos Wendt Design, regnet fra den dag du modtager din vare. 

Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage din vare. 
Hvis du ikke ønsker at modtage din vare, skal du oplyse os om dette pr. email eller telefon, og så betragter vi det som en returnering. 
Du skal, senest 14 dage efter modtagelsen af din vare, meddele os pr. email hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Hvis du ikke ønsker at sende os en email, kan du istedet vælge at udfylde den fortrydelsesformular du har modtaget sammen med din pakke, og returnere den pr. post.
Senest 14 dage fra afsendelsen af din email eller brev, skal varen returneres.
Du skal kunne dokumentere at du har sendt pakken retur, så vi anbefaler, at du returnerer således, at du får en kvittering og at pakken kan spores. Varen skal være pakket ind så den ikke lider overlast under forsendelsen, idet fortrydelsesretten kan bortfalde hvis varen er beskadiget. Du hæfter for varen indtil den er modtaget hos os.
Fortrydelsesretten kan kun træde i kraft, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand som da du modtog den. Du må pakke varen ud og afprøve den på samme måde, som hvis du afprøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragter vi varen som brugt og handelsværdien er således forringet. Det medfører at købsbeløbet kun bliver delvist returneret eller at fortrydelsesretten helt bortfalder.
Alle udgifter til returnering skal du selv afholde.
Vi afhenter ikke returnpakker i pakkeshop eller på posthuset !
Alle returpakker skal sendes direkte til vores adresse :

Wendt Design
Smallegade 52 c,3
DK-2000
Frederiksberg
email - info@wendtdesign.dk
telefon - +4540749233

Når vi har modtaget din returvare og godkendt den, overfører vi dit købsbeløb.
Tilbagebetaling sker altid ved bankoverførsel, som udgangspunkt til den bankkonto der er tilknyttet det betalingskort du har benyttet i din handel. Ønsker du refusion til en anden bankkonto, har Wendt Design brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer. 
Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan oplyses pr. email eller telefon. 

Indkøbskurv

Kurven er tom

Bestseller

Wendt Design - Smallegade 52 C, 3. - DK-2000 Frederiksberg - Telefon 40 74 92 33 - E-mail info@wendtdesign.dk - CVR 25561813

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside